Jul 9, 2021, 12:13 AM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
233 0 0

Във миналото спомените спят,

понякога пристигат, с тях будувам.

Гостуват ми и през деня -

припомнят мигове преди сбогуване.

 

Там няма възраст и лица,

явяват се различно, според случката.

И луничките почвам да броя,

и разпознавам, и налучквам.

 

И друга тайна имам - всеки път,

когато майка ми плете косите.

Притихвам в скута й като дете.

А тя не вижда бръчиците и сълзите.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??