Apr 18, 2016, 12:58 PM

*** 

  Poetry » Other
677 0 9

Със кухи думи и клишета,
глупци, лекувате умрял,
не съм от вашата планета,
не оцелява изгорял. 
 

Аз се усмихвам иронично,
пресъхнала, сред черен свят
и много искрено и лично,
им пожелавам собствен ад.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??