Aug 29, 2021, 12:25 AM

* * * * 

  Poetry » Love
446 4 9

 

Ще се завърна там, където бях

преди ръцете ни да се докоснат.

Когато не изпитвах лепкав страх

и не измъчвах Теб и мен с въпроси.

 

Когато само поглед бе ми нужен,

сърцето ми до лудост да препуска.

И всеки миг със тебе бе заслужен.

И не гадаех скритите ти чувства.

 

Ще се завърна във онези дни,

в които всяка дума бе излишна.

Свенливо криех своите очи

и стиховете, дето нощем пиша.

 

Когато позволи да се докосна

до тайните, в зениците ти скрити...

Преди с целувка да ме омагьосаш

и да запалиш на страстта искрите.

 

Ще се завърна... За да ти напомня,

че има още изгреви... и залези.

И мен. До лудост влюбена... и Твоя.

Красиво е, нали?

Нека го пазим...

 

Павлина Соколова 

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??