Jan 28, 2007, 3:34 PM

*** 

  Poetry
553 0 6

Слънце и без мен ще грее...

Роса ще се отронва по тревата...

Прекрасно птичката ще пее...

И ще са безкрайно сини небесата...

 

Ще блещукат и без мен звездите...

Луната ще е тъй омайна...

Ще шумят забързано реките...

Гората ще е приказно ухайна...

 

Морето пак ще се разлива...

Вятърът ще гони пак листата...

Любовта ще си е все така красива....

А аз... ще бъда само тишината...

© Без Име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??