Aug 21, 2018, 7:21 PM

&45& 

  Poetry
315 0 0

ако можеше само за миг да те видя
и времето изведнъж да спре
минутката да стане цяла вечност
а капката дъжд да е превърне на море

 

нежно за ръката да те хвана
вятърко с косите  да играй
да те целувам както беше в бляна
а платноходката да плава към своя безкрай

 

ако можеше да си купя секунди 
бих ти ги подарил на мига 
да бъдеш щастлива и утре
а  в бурята да греба ли греба

 

ако можеше в приказка да живея
и от нейде дракон  да се появи
да летим и да се смеем
а пристанът нека на майната си да върви

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??