Jul 8, 2022, 8:30 PM

*** 

  Poetry
145 0 0

Минах покрай мястото, където работехме заедно

Видях колата ти паркирана и замръзнах
Така и сърцето ми, не можех да мръдна
Последното нещо, което искам, е да те дебна

и да те преследвам и продължавам да се подлудявам
Все още те обичам по същия начин

 

Твоите очи накараха сърцето ми да се влюби в теб
Забъркваш се със сърцето ми и аз все още искам да те обичам
Искам да прекарам живота си, удавяйки се в очите ти
Това е единствената ми молитва
С теб се чувствам малко по-малко сам


Не искам да умра с теб в ума си
Не искам да лъжа и да казвам, че съм добре
Не мога да спра да се наранявам, като мисля за теб
Не искам да плача за теб през цялото време
Толкова съм уморен да се чувствам така
Но знам, че никога няма мога да те пусна

 

Знам, че съм болен по начина, по който ме караш да се чувствам

Но честно казано бих дал сърцето ми за добро и за лошо
Искам да бъда там, където си ти, просто не спира
И любовта, която даваш и любовта,

която имам, е единствената любов, която искам
Все още не мога да го направя справедливо
Това чувство, което ми даде,

когато ти и аз за първи път се целунахме

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??