Aug 2, 2008, 2:03 PM

*** 

  Poetry » Other
1081 0 5
Музикантът си свири,
но кой ли го слуша.
Нос си навирил
и замислено пушиш.
Да си минувач е
по-престижно в живота.
И е някакъв начин
да не слушаш фагота.

Всъщност тъжният му вой
дълго още ще те следва,
без да разбереш, че той
със сърцето ти беседва.

© Константин Делов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??