2.08.2008 г., 14:03 ч.

*** 

  Поезия » Друга
1058 0 5
Музикантът си свири,
но кой ли го слуша.
Нос си навирил
и замислено пушиш.
Да си минувач е
по-престижно в живота.
И е някакъв начин
да не слушаш фагота.

Всъщност тъжният му вой
дълго още ще те следва,
без да разбереш, че той
със сърцето ти беседва.

© Константин Делов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??