Mar 4, 2008, 4:16 PM

* * * 

  Poetry » Love
679 0 2
Ти си далеч.
Аз съм далеч.
Погледът ми плува в трептящи сълзи,
в стените се удря, в сумрака потъва,
писък, раздиращ мечти.


Любовта я няма.
Като дупка празна е моята душа.
Егото ми бяло знаменце развява
и присмива ми се на шега.


Предават се всички - надежда и вяра.
Тръгват си, оставят ме сама.
Без тях сега какво да правя,
нямам сили да крещя...

© Гюлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??