Jan 12, 2021, 6:37 PM

* * * 

  Poetry » Other
609 2 8

Тук светът е по-тих и добър.
Тук поеми дърветата пишат.
Тук вали... Но не искам чадър.
Сякаш бог между клоните диша. 

 

Тук клавишите на дъжда
се целуват с листата и пеят.
Знам, че мога да продължа.
Знам, че има защо да живея. 

 

Стъпвам бавно и дишам покоя,
а тъгата - от мен изтича.
Тук съм в себе си. Тук съм своя.
... И се уча да се обичам.

 

Павлина Соколова 
10.01.2021 г.

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??