Jun 19, 2007, 12:14 AM

*** 

  Poetry
504 0 3
***

Заспиваме допрели потни длани.
Утре...
Ще си тръгнем.
Всеки в своята посока.
Скучни.
Сиви.
И безполови.
До следваща вечер.
До следващата среща на телата ни.
Тогава със сигурност ще знаем,
че ти си мъж,
а аз - жена.
Умираме.
Прегърнати
и уморени.

© Величка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??