Sep 17, 2011, 10:54 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
281 0 0

4)

 

УЛИЦА БЕЗ ТРОТОАРИ

 

Искам УЛИЦА БЕЗ ТРОТОАРИ!

Улица на песни и мечти,

събрала поколения от млади и от стари.

Искам УЛИЦА С ОЧИ!

 

С тях да вижда много надалече -

всички други улици да вижда.

Да е шумна и красива вечер -

ЦЯЛАТА ЗЕМЯ ДА Й ЗАВИЖДА!

 

И на улицата ми без тротоари

да не си говорим на „другари“...

Да проблясват само весели цигари,

да се чуват песни и китари.

 

 

 

Без коли, без бледи светофари,

без изнервена, ругаща тълпа!

Искам улица без тротоари

В ЦЕНТЪРА НА СВЕТА!

© Боряна Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??