Jan 9, 2012, 12:08 AM

* * * 

  Poetry » Love
971 0 1

Има нещо мое, което искам да ти дам,

срамувах се да ти го кажа,

но пренебрегнах вече този срам...

Устните ми пламенно очакват

със твоите да се слеят във  едно,

да те усетят, да те омаят,

ала умът ми крещи - това не е правилно...

Сърцето се противопоставя - продължи...

Кажи ми на кого да вярвам...

на сърцето или на душата си...?!

 

 

© Даниела Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Като за начало - много добре!Продължавай да пишеш и да рисуваш - времето ще покаже къде е силата ти, но че си творец вече си личи!
Random works
: ??:??