Apr 9, 2011, 10:07 PM

*** 

  Poetry » Landscape
509 0 1

 

Най-красивото цвете

е нависоко

в планината.

Най-силната любов

е при цветето.

 

Най-обичаната жена

се крие

зад дъгата,

в планината

при цветето.

 

Аз съм долу.

Тогава какво ми остава?

© Свилен Стоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??