Jun 28, 2013, 11:18 AM

* * * 

  Poetry » Other
396 0 0

Отдавна вече за света ме няма,
като герой от тъмна драма,
в която любовта за двама,
оказа се болезнена измама...

Идва ярка светла изведнъж,
душата оросява топъл дъжд
и две прекрасни трепкащи очи,
жигосват нежно твоите дни....

И чувстваш се безкрайно жив,
дишаш и живееш тъй щастлив
за онзи миг величествен красив
на неземния любовен взрив...

Ала химера щастието е сега,
днес е тук, а утре е пред нечия врата
и щом похлопа и не му отвориш,
до гроб сълзите си ще рониш...

© Боян Дочев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??