Dec 14, 2009, 3:12 PM

* * * 

  Poetry
310 0 1

                                                 Среща 

    

Изгубен лист от листопада на съдбите,

в канавката на пътя в миг замря.

Газещ из на живота дълбините,

човекът изморен до него спря.

Спря се и припомни си мечтите

в детството му греели като звезди.

Огледа се, потърси им следите,

но само спомена за тях откри.

                                                                             

Листът до него се размърда,

вятърът отново му вдъхваше живот.

Човекът пак съдбата си прегърна,

следвайки я в нейния пореден ход.

                 

© Никола Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??