Сърцето ти крещи загубено във мрака
назад вървиш и ти, а там те гарван чака.
Гарванът за прошка молиш, но той не може да ти я даде
той само чака отвъд да те отведе.
Още не разбираш своята вина,
затова и аз не мога да ти простя.
Уби я с невинност на дете
и той те чака да те отведе.
Надяваш се, че любовта ми ще те спаси,
но тук сгреши, защото ти одавна я уби.
Ще отидеш в свят на скръбта,
за да изкупиш своята вина.
Открадна моя свят на черна красота
с прелестни черни рози, черната дъга
и една красива черна звезда.
А сега снегът гори, розите умират
ти ги уби, в огън те обвиват
душите им нежни и красиви
те бяха толкова невинни и диви.
Трябва ли вече в слънчевия свят да живея?
Или да изчезна като нея
моята любов безкрайна.
Исках да ти я разкрия, но остана тайна.
Не искам този свят на светлина и шарени цветя
искам да си върна любовта и мрачната мъгла.
Но завинаги ще е така,
защото аз те научих на това
да мразиш, а не да обичаш
и в злоба да се обличаш.
Питам се защо го направи?
Да е красиво се заричах.
Защо ме остави?
© Йордан Папасчиков All rights reserved.