64
Целта пред теб – единствено нагоре.
Макар и уморен, върви нагоре.
Усилието, вярвай ми, си заслужава,
защото важното в живота е нагоре.
25. 08
65
Човек е агресивен, когато няма ум,
но иска да е център в обществения шум.
Той нищо друго няма, освен пробивни лакти,
и крачи с тях, уверен в избрания си друм.
26. 08
66
Човекът за човека не е брат
в един объркан и нещастен свят.
Човекът за човека е мишена,
когато времето и вековете спят.
© Румен Ченков All rights reserved.