Jul 5, 2009, 6:29 PM

* * * 

  Poetry » Other
477 0 3

 

 

 

                                                              Измислица и срам са

                                                              думите,

                                                              изтръгнали бездушие.

                                                              За любов и хляб не се роптае.

                                                              Очите да прогледнат.

                                                              Ръцете да посеят жито.

                                                              Лунни клони, накацани от

                                                              от бели гълъби,

                                                              разцъфват в бездната.

                                                              Звездите подпалиха

                                                              безумието.

                                                              Потапях се във всеки поглед.

                                                              Огъня прегърнах.

                                                              Останах си мечтател.

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??