Jun 11, 2007, 7:47 PM

* * * 

  Poetry
630 0 2
 

Настъпих жаба и се събудих крастава;

Присмях се  на принцеса и се събудих пепеляшка;

Прострелях ангел и откраднах ореола му;

Влюбих се в дявол и сега съм пречистена.



На невеж се присмях и се загубих във бездна;

Подритнах патерица и закрачих нормално;

Избодох очите и по-ясно виждам;

Невинност захвърлих, но още съм бяла.



Изтръгнах сърцето, но още съм жива;

Вяра потъпках, но Бога намерих;

И се влюбих, когато реших да те мразя,

Защото умрях, сега се раждам отново.

© Калина Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??