May 13, 2013, 3:24 PM

* * * 

  Poetry
439 0 4

Полусън,

полумрак,

полутон.

Полуистина,

полулъжа.

Полустих,

полумиг,

полустон,

разорана

полувина...

 

Полугрях,

полустрах,

полупът.

Полувяра,

полусълза.

Мисли,

чувства

на кръстопът.

Полусянка,

полусвобода...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??