Mar 26, 2007, 3:03 PM

* * * 

  Poetry
556 0 2

 Страст

Заслушай се в тишината на нощта,
заслушай се в ударите на сърцето.
Усещаш ли как се разлива топлина? 
И как в този миг улавяш падаща звезда?!

Въздухът е лепкав и наситен със страст,
докосваш, обичаш и обичана си ти.
По кожата си усещаш капките на нежна сласт,
горещи тръпки и разтърсващи искри.

Палещи пръсти, влажни, разтапящи устни.
Пожар от чувства и букет от нежност и любов...
Твоето и друго тяло, емоции силни и вкусни,
вечност, плам и споделен за обич зов.

Въздишка, поглед, допир и наслада,
разлята чаша горещ шоколад в твойто тяло.
За любовта написах таз балада,
за усещането да бъдеш с човека, когото обичаш изцяло!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??