Aug 5, 2008, 7:18 AM

* * * 

  Poetry
467 0 7

Събуди ли се рано призори,

наплиска ли очите си с роса,

отвори ли на слънцето

да влезе във очите ти?

 

Приготви ли деня си за целувка?

Настигна ли го онзи щур хлапак,

който ти отнесе шапката?!

И чашата с вода разплиска?

 

Напредваш ли? Броиш ли

часовете, които се търкулват

като камъни край тебе?!

Но не успяват да те спънат.

 

... Верно, то тогава си щастлив!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??