Dec 20, 2011, 9:56 PM

* * * 

  Poetry » Landscape
429 0 5

Някак сюжетно снегът заваля,

     леко натрупа и спря за почивка.

После сърдитото слънце изгря,

скрило зад облак студена усмивка.

 

Зима, добра, с посребрени коси,

    носи прегърбена спомени стари.

Но не товарът от сняг ù тежи,

а мисълта как ще пълни хамбари.

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??