Jun 30, 2011, 10:22 PM

* * * 

  Poetry » Love
554 0 1

Теб сънувам,

а ти ли си, не зная.

Теб рисувам,

а за тебе ли мечтая.

По теб тъгувам,

а тебе ли желая.

Гласа ти чувам,

a дали ще те позная.

От тебе се срамувам,

a за какво гадая.

Стих римувам,

a муза ли си, не зная.

Не се страхувам

и ще призная,

на теб робувам

и за теб мечтая.

© Станчо Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??