Sep 29, 2007, 12:29 PM

* * * 

  Poetry
550 0 4
 

Не успях да стана следващата бройка,

с която можеш да се хвалиш.

Любовта ме спря да не допусна грешка,

за която цял живот да се разкайвам.


Не ме обичаше, желаеше плътта,

душата ми не влизаше във плана ти.

Шептеше ми измамни думи,

ала разумът у мене надделя...


Обичах те и още те обичам

и винаги ще бъдеш любовта ми,

Макар несподелена, но това ми стига!

Душата ми привикна все да страда...

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??