Oct 2, 2010, 8:52 AM

* * * 

  Poetry » Other
476 0 4

Не искам вече да възпявам в стихове

намерена или загубена любов!

В живота на човека има мигове,

в които той на всичко е готов -

да се откаже от пари, от слава - всичко,

напук на трудното, което ще последва,

и във сърцето туй желание едничко,

мечта безумна чак до край да следва!

Надеждата да пари във душата

като безжален, силен огън,

а щом погледне там далече в небесата,

да полетява мигом, без "Не мога"!

В очите му една искра да бляска,

да осветява всеки тъмен друм,

а неговата най-любима ласка

да бъде тъй желания триумф!

Високо вдигната да му стои главата,

а падне ли - да става с по-див плам!

Защото най-бленуваното на Земята

с цената "Най-жестока болка" се заплаща, знам!

© Любимата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??