Dec 17, 2009, 10:10 AM

* * * 

  Poetry » Love
799 0 1

Мълчи! И стъпвай тихо!
Не бива тайната ни никой да узнае.
Мълчи! Прегръщай тихо!
Не бива никой да ни разпознае.

Ще бъдем във безкрая просто сенки,
по вените ни ще тече не кръв, а дим.
Душите ни ще бъдат някак леки,
а силуетите ни ще се слеят във един.

© Гергана Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??