Aug 20, 2009, 10:42 PM

* * * 

  Poetry » Love
479 0 0

В тишината на сърцето,

изгубена надежда.

Вятърът изтрива сълзите!

И вик...

Вик, излязъл от мъглата.

И болка!

И копнеж!

 

Почувствай...

 

Поеми въздух,

отвори съзнанието.

Звезди в очите!

Гори пръстта,

пръстта на собствената тишина.

И вик...

Вик на красота!

Пясък- самота!

И болка!

И копнеж!

 

И ти...

 

Пътека, по която ще минеш.

Там,

през  нищото.

От мрака, носещ музика.

И часовник,

тик-так, тик-так...

В сърцето ще остане споменът,

спомен от вода.

Загубени надежди!

И болка!

И копнеж!

 

Почувствай...

© Яна Величкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??