Jul 23, 2008, 9:46 PM

*** 

  Poetry
544 0 1
Океан... широк и необятен
потънал в мисли и мечти.
Живот така невероятен,
колко хубаво звучи...

Душата ми океанът ли дълбок е
или пък хълм... някъде високо?!
Или е вик,
заглъхнал пак без думи...
Или е миг безкраен и далечен,
разпръснат на хиляди посоки...

Дали е миг, кратък сън...
Или е вечност?
Дали е грях или е щастие,
изпълнено така далечно...

Дали съм там, на правилното място,
където искам вовеки да остана?
Или съм пак сгрешила,
пак грешна съм останала...

© Светослава Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??