Apr 12, 2007, 6:21 PM

*** 

  Poetry
515 0 1
 

За теб, Любов, родих се да живея..

За тебе чаках... плаках и мечтах...

И в болката... научих се да пея...

Във тебе, Обич... себе си познах...

На тебе дадох и последната си риза...

Да не треперя... ела ме прегърни...

Със стиховете, дето ти написах...

запали ми огън... и ме изгори...

© Без Име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??