Mar 3, 2011, 7:54 PM

* * * 

  Poetry » Love
696 1 3

 

 

 

Замръзна тишината
от твоята безизразност,
прибра леда на топло, да не мръзне.
Сви се и небето непристъпно,
усмивката ми също зъзне.


Под пръстите ми лепнат уморени
неподарените от тебе ласки
и слънцето се скри за миг от мене –
страхува се от погледа ми яростен.


Открих те във око на молекула,
болката поиска да изсъхне...
Принцът малък няма да възкръсне,
а аз ще погреба любовта си... до вчера.

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??