Jun 14, 2022, 9:47 AM

*** 

  Poetry
113 0 0

Трудно е да се каже,
но призракът от нас винаги се мотае наоколо и не мога да променя болката
Мисля, че не бях дестинацията, а само временна спирка по пътя
Когато започнахме това с безразсъдните обещания
Никога не съм искал да свършва
Може би никога не ни е било писано да бъдем заедно, бяхме заслепени от надеждата, която получихме
Предполагам, че любовта не е това, което си мислех
Сега си добре без мен, но един ден ще бъда просто един спомен и ти ще бъдеш по-добре без мен

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??