Мълчание
Възхищавам се на твоето мълчание,
на чувства неизречени, които парят,
моят стих е моето признание
и на думите ще сложа края.
Музиката само нека да остане,
тишината твърде много е пропита
с отзвука на стари колебания,
а въздухът със тайни е наситен.
Твърде дълго ние с теб мълчахме,
светът и с думи не е много ясен,
безмълвно ти от мен недей изисква
да мълча - нали жена съм...
© Ася All rights reserved.
Поздравления!