Nov 15, 2019, 11:14 PM

* * * 

  Poetry » Other
413 1 0

Животът, пъргаво зелено гущерче

и днес под дланите ми се изплъзна.

Паважът разкроява крачките

между отдалечаване

и приближаване.

Вятърът затваря

вратата на сърцето.

© Boyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??