May 9, 2018, 10:10 AM  

*** 

  Poetry » Other
298 2 3

                 Труден е пътят към славата,

                 но решиш ли да бъде той твой!

                 Забрави пътеката - правата,

                 готви се за труд и за бой!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??