Aug 4, 2019, 1:34 PM

*** 

  Poetry
362 0 4

искам да ида на място с много звезди
не една две или три
а ти да блестиш най-ярко сред тях
посипана от звездния прах

 

искам да ида някъде там
дето въздухът е от скреж завладян
а ти снежинка бяла с чар
да танцуваш под небесния олтар

 

искам да ида на някой плаж горещ
самотен но не и зловещ
а ти капчица морска сълза
като морска сирена да ми завладяваш ума

 

искам да ида там в нощта
дето луната почива през деня
а ти светулка с нежни крила
да си пътеводната ми светлина 

 

искам да ида на някой връх
дето целува небето със златния си дъх
а ти пеперуда с неземни крила
да си ангел който ще даря с цветя

 

искам да ида дълбоко в океана
дето всичко става на пяна
а ти капчицата кислород
която ме дарява с нов живот 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не мога да им измислям заглавия, не ми стига музата 😀 а колкото до препинателните знаци..... в повечето случаи не се сещам, че съществуват😊 съжалявам за неудобството, че така Ви измъчвам 😊😊и Благодаря!
  • хареса ми, но без препинателни знаци се налага и да се препрочитат изречения, защо няма?
    И заглавие защо няма?
  • Много Благодаря!!!
  • Поздрави!!! Много красиво!
Random works
: ??:??