Feb 11, 2009, 6:46 PM

* * * 

  Poetry » Other
557 0 1

Спомен,

ръка, топла,

жар, нестихващ,

пръсти, топли.

Дявол,

червен, пламък.

Мъка,

отдалечен, раздиращ.

Мечта

неуловима.

© Мечта All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??