Jan 21, 2019, 10:41 AM

****** 

  Poetry
206 0 0

когато четеш това сигурно ще ме няма
споменът за мен ще е само светлина
коленичил ще съм пред портата голяма
Дяволът и Свети Петър за мен ще водят война

 

болката от усмивката ти веч я няма
всичко измито е с роса
бълбукането от казана е радост голяма
доволна ли си, помогна за това

 

лицето ми в мъглата е обвито
греховете ми кръжат като ореол
не, не са сълзи от очите
просто Господ пишка върху твоя стол

 

на колене пред портата голяма
Свети Петър с ключове дрънчи
ужасът от туй че веч ме няма
в смях се изразява чрез твоите очи

 

Сатаната отказа се от мене
Свети Петър в ада избега
скитник останах дявол да го вземе 
ще ме сънуваш, това е подарък ми за вечността 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??