Mar 3, 2019, 8:03 PM

****- 

  Poetry
197 0 0

блясъкът на вишнева градина
с аромат на есенни цветя
наоколо всичко е прозрачно синьо
както розова е любовта

 

цъфнали са хорските усмивки
греят детските лица
и една редица от маргаритки
рисува шарени сърца

 

доброта се рее из простора
сияние от чудеса
утопична е човешката диаспора
сред зелената трева

 

птички грациозно пеят
смях се носи по света
бонбони като реки се леят
невиждан вулкан на радоста

 

всички са щастливи 
дъжд от пуканки вали
захарен памук доволно цвили
магични са детските игри

 

елегантно чудна е дъгата
ближе шарен сладолед
балоните изпълват небесета
значи всичко е наред 


 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??