Jul 23, 2007, 5:26 PM

* * * 

  Poetry
413 0 5

Като сираче скитам из града,
във спомените само се спасявам -
от пустотата на света,
от времето, което ми остава...

Марияна Дженева

© Марияна Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??