Apr 1, 2009, 8:10 PM

*** 

  Poetry
779 0 0

Безмълвно обвинявана бях.

С моите въпроси грешница ставах.

Промених се много отдавна и вие видяхте това.

Но за пример ме посочи само моя сродна душа.

Обещавахте помощ, подкрепа, "братя добри".

А сега при среща извъртате поглед от мене дори.

Промених се и съм по-добра,

и убедена от сочените за пример жени.

Нима се срамувате?

Нали целта ви не беше пари?

"Водачо", на тези въпроси ти отговори.

Говореше за  светите слова...

Призоваваше хора и общност.

Искахте всички доказателства като дела.

Аз промених се и вие видяхте това.

Нека Господ ви прости, че ме изоставяте сама.

© Алина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??