Apr 7, 2007, 10:34 PM

* * * 

  Poetry
644 0 1
"НИКОГА"- Страшно звучи, нали,
празно кънти...
"НИКОГА" тръшва пред теб сега
всички врати.
"НИКОГА" казвайки, ние с теб
май ще сгрешим.
НИКОГА и след това
не ще решим
НЯКОГА двама с теб
да си просим...


НЯКОГА ще съзра за миг
твойте очи.
НЯКОГА... споменът ще
ни горчи.
НЯКОГА... и на нас страшно
ще ни личи
НЯКОГА, но не сега
с мен ще си ти.

© Петя Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??