May 22, 2007, 8:32 PM

* * * 

  Poetry
454 0 0

Съседи бяхме с тебе ний,
но още непознати,
но срещнахме се стебе ний,
по повод твой приятел.

"Почакай малко"- каза ти
на улицата наша,
приятел мой те е видял
и много те харесал.

Но в този миг потрепна в мен
искрица нежна, тъй приятна:
разбрах, че теб желая аз,
а не тоз твой приятел.

Но ти сърцето ми разби,
остана безучастен,
живота в мен ти разруши,
направи ме нещастна.

Сега стоя сама в нощта
и болката отравям.
Не искам нищо друго аз,
освен да те забравя.

© Пламена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??