Apr 22, 2014, 5:54 PM

* * * 

  Poetry
403 0 3

Всичко е казано -

казват.

Но не съвсем,

си казвам.

Зад думите и тишината -

много звуци...

Нищо не е казано докрая.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??