Jan 16, 2008, 11:02 PM

* * * 

  Poetry » Love
490 1 3
 

В съня ти ще дойда със стъпки си тихи

Ще седна до теб и ще галя косата

Ще те гледам додето сърце се насити

Сед туй ще си ида (и ще затворя зад мене вратата)

 

След мене нека слънце да те гали

и роса да къпе твойто лице

а вечер щом сладко пак заспал си

ще се завърна в твоето сърце...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??