Apr 3, 2013, 1:16 PM

*** 

  Poetry » Love
440 0 0

Ще си будна през тихото лято,

в което аз ще скрия вопъл,

който да те гали, когато

остане само жегата да те топли…

 

Ще призова дървета и птици

от чужди устни да те крият.

Ако,

на прощаване,

в очите ти искрици

в мойто заминаване

се разбият…!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??