Mar 19, 2023, 11:42 AM

*** 

  Poetry
687 0 0

Необятният космос е тъмен,

а животът от мънички точки проблясва.

Пътят към теб

е криволичещ и стръмен,

но в ръцете ти нежни,

любовта не угасва.

 

© Иван Бърдаров 2022. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??