Jan 10, 2013, 10:53 PM  

Неравновесие 

  Poetry » Love
531 0 2

Сърцето ми препуска лудо.

Препъва се, забързва, спира…

Сънувам ли или съм будна?

Живея ли или умирам?!...

 

А може би съм просто влюбена

и се задъхвам от вълнение?

Не знам… Отново се изгубих

в гора от сплетени съмнения.

 

И разумът от страх се сгуши...

 

 

Албена Димитрова

 

11. 1980.

София.

© Албена Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??