Dec 25, 2008, 10:52 AM

... а бях твоята принцеса 

  Poetry » Love
599 0 1

Хей, ти помниш ли как бе преди?
Как мечтаехме да се слеят нашите души...
Помниш ли онези дни,
изпълнени с толкова красиви мечти?

 

Да... аз помня!

 

Онзи поглед... мога ли да го забравя?!
Толкова нежен... сякаш бях в рая!
Помниш ли, че бях... Твоята принцеса?
Всички тези дни... Господи, къде са?

 

Помниш ли как говорехме със часове?
Вярвахме, че времето за нас ще спре!
А помниш ли дори как карахме се сладко?
Но... това се случваше за много кратко!

 

Помниш ли това?... Къде са тези дни?
Къде сгреших? Какво се промени?
Сега... по-студен си и от камък,
няма и следа от онзи пламък!

 

Погледни тези зелени очи!
Помниш ли какво ми казваше преди?
Че никога няма да ги накараш да плачат!
А сега... по бузите сълзи се стичат!

 

Ще чакам аз онова момче,
защото в него остана моето сърце!
Не разбираш ли че, не мога без теб!
Нека заедно напишем последния куплет...!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Дано... Напишете го пустият му последен куплет! С обич!
    Честито Рождество Христово!
Random works
: ??:??